×

هشدار

JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 378
تاریخ انتشار: 4 فروردين 94 | بازدید: 1621 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آگاه نبودن والدین عامل افزایش 200 درصدی کودکان به کمبود ویتامین D

به گزارش ایرنا از هلث، این مطالعه نشان می دهد که آگاه نبودن والدین به اهمیت ویتامین D و به روز نبودن پزشکان و ماموران بهداشت در خصوص دستورالعمل های وضع شده در مورد ویتامین D عامل افزایش 200 درصدی این کودکان است.

کمپین بهداشت عمومی که این مطالعه را انجام داده است به والدین هشدار می دهد که برای جلوگیری از بازگشت به سطح دوران «ویکتوریا» که در آن زمان بیماری نرمی استخوان شایع بود باید به کودکانشان مکمل های غذایی و غذاهای غنی شده به ویتامین D بدهند.

همچنین به والدین توصیه شد که در فصل زمستان که در آن تابش نور خورشید به حدی نیست که به پوست اجازه تولید ویتامین D دهد ، به کودکان خود مکمل های ویتامین D بدهند.

غذاهایی مانند ماهی چرب، تخم مرغ، قارچ بطور طبیعی حاوی ویتامین D هستند ؛ از سوی دیگر بسیاری از غلات و برخی محصولات لبنی نیز با ویتامین دی غنی شده اند .
آگاه نبودن والدین عامل افزایش 200 درصدی کودکان به کمبود ویتامین D

مطالب مرتبط