تاریخ انتشار: 28 شهریور 94 | بازدید: 1691 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

بهره هوشی کودکان با تغذیه شیر مادر افزایش می‌یابد

یک استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به فواید تغذیه نوزاد با شیر مادر گفت: بهره هوشی کودکان با تغذیه از طریق شیر مادر بیشتر می‌شود.

محمد حسین سلطان زاده در گفت‌وگو با فارس، در رابطه با شیر مادر اظهارداشت: شیر مادر شادابی، رحمت، آرامش، دوستی، محبت و رشد مطلوب را برای نوزاد به همراه دارد و نباید این مساله از دید والدین مغفول واقع شود.

وی با بیان اینکه شیر مادرحاوی انواع عناصر ضد عفونی است، افزود: پیشگیری از بیماری‌های اسهالی و عفونت های حاد دستگاه تنفسی از مزایای بهره مندی نوزاد از شیر مادر محسوب می‌شود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: عناصر ضد عفونی و آنتی بادی‌ها در شیر آغوز هزاران برابر شیر مادر است. لذا آغوز به عنوان اولین دوز واکسیناسیون به شمار می‌رود و مادران نباید فرزندانشان را از آغوز محروم سازند.

به گفته سلطان زاده شیر مادر از نظر میزان انرژی، پروتئین چربی، لاکتوز، املاح و ویتامین ها برای نوزاد کافی بوده و حتی در سال دوم 50 درصد کالری کودک از شیر مادر و 50 درصد از غذای تکمیلی آن تامین می‌شود.

وی با بیان اینکه شیر مادر راحت در کودکان هضم می‌شود، افزود: احتمال بروز آلرژی در کودکانی که از شیر مادر استفاده کرده‌اند، کمتر است. همچنین شیر مادر حرارت مناسب دارد و از نظر عاطفی کودک را تامین می‌کند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: بهره هوشی کودکانی که از شیر مادر استفاده می‌کنند بیشتر است و تغذیه با شیر مادر مرگ و میر ناشی از بیماری‌های گوارشی و اسهالی را تا 25 برابر نسبت به کودکانی که شیر خشک مصرف می کنند، کاهش می دهد.


برگرفته از : سلامت نیوز
بهره هوشی کودکان با تغذیه شیر مادر افزایش می‌یابد

مطالب مرتبط