دارای انرژی زیاد است مخصوصا اگر فرنی خمیری تهیه شده و روغن کافی داشته باشد. پروتئین موجود در فرنی زیاد و کیفیت آن خوب است .زیرا هم غلات و هم شیر موجود در فرنی دارای پروتئین بوده و مخلوط دو نوع پروتئین گیاهی و حیوانی کیفیت خوبی را به آن می دهد. ویتامین های گروه (ب) موجود در شیر و غلات نیز ارزش غذایی خوبی به فرنی می دهد.انرژی (شیربرنج) تقریبا برابر انرژی شیر است زیرا برنج موجود در آن در آب پخته شده و حجم زیادی پیدا می کند ولی فرنی ˛انرژی بالایی دارد زیرا آرد موجود در آن در داخل شیر پخته می شود و روغن و شکر نیز به آن اضافه می شود برای بالا بردن انرژی موجود در شیر برنج می توان بعد از شستن برنج بلافاصله (قبل از خیس کردن) آن را در داخل شیر ریخت و پخت .
برگرفته از :کتاب چگونگی رشد.تکامل و مشکلات رفتاری کودکان خود را مدیریت کنیم (دکتر علیرضا نیک نیاز متخصص بیماریهای کودکان)