تاریخ انتشار: 11 آذر 93 | بازدید: 991 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

طرز تهیه جوانه غلات ( 8 ماهگی)

برای درست کردن جوانه ی غلات ؛ همون طور که برای عید سبزه سبز می کنتیم یه مقدار از غلات( گندم ؛ ماش ؛ شبدر...) رو پاک می کنیم. بعدش حسابی  می شوریم و خیسش می کنیم. یکی دو روز میذاریم  خیس بخوره و طی این مدت  چندین بار آبش رو عوض می کنیم تا بو نگیره. بعدش که یه کوچولو نوک غلات زد بیرون از آب درش میاریم و می ریزیم توی یه ظرف و یه پارچه ی تمیز نمدار رو می گذاریم روش و مرتب هم اون پارچه رو نمدار می کنیم تا غلاتمون  که زیر پارچه هستش خشک نشن. بستگی به دمای اتاقی  که توش گذاشتین داره که یه روز یا بیشتر و کمتر  طول بکشه  تا غلامتمون جوانه بزنن. اصطلاحاً میگن نقره بزنن همین  که جوونه ی کوچولو زد بیرون موقع استفاده کردنشه . بعد از این می تونین توی یخچال  نگهش دارین و توی روزای اول برای غذاهای نی نی استفاده کنین. البته  معمولاً تا 1 هفته هم میشه  نگهش داشت  ولی بهتره   تازه تازه برای نی نی خوشگلا استفاده بشه  و باقیمانده اش رو برای خودمون استفاده کنیم . حالا می تونین این جوانه  رو بذارین یه کم خشک بشه و آردش کنین و بصورت پودر توی  غذاهای نی نی بریزین.


برگرفته از: کتاب برنامه غذایی کودکان از 6ماهگی تا12 سالگی
دکترشاهین نریمان
فوق تخصص نوزادان

طرز تهیه جوانه غلات ( 8 ماهگی)