برای درست کردن جوانه ی غلات ؛ همون طور که برای عید سبزه سبز می کنتیم یه مقدار از غلات( گندم ؛ ماش ؛ شبدر...) رو پاک می کنیم. بعدش حسابی می شوریم و خیسش می کنیم. یکی دو روز میذاریم خیس بخوره و طی این مدت چندین بار آبش رو عوض می کنیم تا بو نگیره. بعدش که یه کوچولو نوک غلات زد بیرون از آب درش میاریم و می ریزیم توی یه ظرف و یه پارچه ی تمیز نمدار رو می گذاریم روش و مرتب هم اون پارچه رو نمدار می کنیم تا غلاتمون که زیر پارچه هستش خشک نشن. بستگی به دمای اتاقی که توش گذاشتین داره که یه روز یا بیشتر و کمتر طول بکشه تا غلامتمون جوانه بزنن. اصطلاحاً میگن نقره بزنن همین که جوونه ی کوچولو زد بیرون موقع استفاده کردنشه . بعد از این می تونین توی یخچال نگهش دارین و توی روزای اول برای غذاهای نی نی استفاده کنین. البته معمولاً تا 1 هفته هم میشه نگهش داشت ولی بهتره تازه تازه برای نی نی خوشگلا استفاده بشه و باقیمانده اش رو برای خودمون استفاده کنیم . حالا می تونین این جوانه رو بذارین یه کم خشک بشه و آردش کنین و بصورت پودر توی غذاهای نی نی بریزین.
برگرفته از: کتاب برنامه غذایی کودکان از 6ماهگی تا12 سالگی
دکترشاهین نریمان
فوق تخصص نوزادان