تاریخ انتشار: 15 شهریور 94
|
بازدید: 1521 مرتبه
|
دیدگاه: 0
گاهشمار تغذیه با شیر مادر
شما ممکن است دریابید که حواس کودکان بیشتر پرت شده و به تغذیه با شیر مادر بی علاقه تر میشود. اجازه ندهید این موضوع شما را دلسرد کند بلکه باید راه دیگری را در برای حل این موضوع بکار گیرید بطوری که موقتا به مکانی آرام تر که مختص شیر دادن است بروید که چیزهای کمتری برای پرت کردن حواس او وجود داشته باشد.
تغذیه با شیر مادر در طول یکسال اول زندگی شامل مراحل تغذیه ای بسیار مهمی است که در اینجا آمده است.
هفته اول
گرفتن و رها نکردن
در طی هفته اول سعی کنید مطمئن شوید که کودک گرفتن سینه را یاد گرفته است . این نه تنها به جلوگیری از دردناک شدن و ترک خوردن و تاول نوک پستان کمک میکند بلکه باعث میشود مطمئن شوید که کودکتان شیر بیشتری می مکد و باعث آمدن شیر بیشتر درسینه شما میشود.
هفته دوم – ماه دوم
حفظ عرضه و تقاضا
تغییرات بسیار زیادی در ماههای اول رخ میدهد ، از قبیل رشد و پیشرفت قابل ملاحظه، خواب طولانی تر در طول شب ، قرار گرفتن بیشتر در یک روال قابل پیش بینی از تغذیه باشیر مادر . به همراه این تغییرات برای جهش در میزان رشد نوزاد آماده باشید که ناچارا منجر به نیاز بیشتر نوزاد به شیر میشود.
ماههای چهارم – ششم
آماده شدن برای اولین ها
که مهمترین آنها اولین غذاها و اولین دندان هاست . مطمئن باشید که نوزادان برای شروع به خوردن غذاهای جامد نیاز به دندان ندارند و کاملا امکان تغذیه نوزادان با شیرمادر حتی پس از ظهور اولین دندان نیز وجود دارد. پس از شروع تغذیه نوزاد با غذاهای جامد در شش ماهگی اکنون زمان افزودن غلات به غذای نوزاد است ( که با شیر مادر مخلوط شود) که همراه با غذاها ، میوه ها و سبزیجات پوره شده به وعده غذایی کودک اضافه می شود و در حالیکه برخی از نوزادان درآمدن دندانهای خود را تا 9 یا 12 ماهگی یا حتی بیشتر نگه میدارند ، این هم زمانی است که شما میتوانید اولین نشانه های ظاهر شدن دندانهای پیشین را ببینید.
نکته : آکادمی طب اطفال آمریکا تغذیه با شیر مادر را به عنوان اولین منبع تغذیه نوزاد برای شش ماه توصیه میکند. وقتی که شما غذای جامد را به رژیم غذایی نوزاد خود اضافه میکنید ، تغذیه باشیرمادر را تا 12 ماهگی ادامه دهید. شما میتوانید در صورت تمایل خود و نوزادتان تغذیه کودک را با شیر مادر را تا بعد از 12 ماهگی وترجیحا تا 24 ماهگی هم ادامه دهید . در مورد ویتامین دی و مکمل های آهن در طی یکسال اول با پزشک اطفال مشورت کنید.
9 ماهگی
حواس پرتی و بازیگوشی در وعده غذایی
کودکان نه ماهه به کنجکاوی معروفند. با توسعه علائق جدید در دنیای اطراف او ، شما ممکن است دریابید که حواس کودکان بیشتر پرت شده و به تغذیه با شیر مادر بی علاقه تر میشود. اجازه ندهید این موضوع شما را دلسرد کند بلکه باید راه دیگری را در برای حل این موضوع بکار گیرید بطوری که موقتا به مکانی آرام تر که مختص شیر دادن است بروید که چیزهای کمتری برای پرت کردن حواس او وجود داشته باشد.
برگرفته از:
وبسایت کودک سالم – آکادمی پزشکان اطفال آمریکا