تاریخ انتشار: 21 مهر 94 | بازدید: 1406 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

توصیه های غذایی در بیماران سلیاکی

1. اساس درمان بیماری با رعایت کامل رژیم غذایی فاقد گلوتن است 

2.بیماران بایستی بر چسب روی محصولات غذایی را از نظر دارا بودن گلوتن مطالعه کنند و در صورت داشتن گندم-جو-جوی دوسر-چاودار-سبوس-جوانه گندم-ارزن-بلغور و ماست - نشاسته گندم و جو از مصرف آن اجتناب شود. منابع احتمالی گلوتن در محصولات غذایی فر آوری شده شامل پایدار کننده ها - امولسیفیر- افزودنیهای غلات و پرتئینهای گیاهی هستند- .

رشته-ماکارونی-اسپاگتی- کیک-غذاهای آماده-برخی از خامه های غیر لبنی برخی نوشیدنیهای شکلاتی- برخی سوسیسها و کالباس ها - نان ساندویچی - کیکها و کلوچه ها - پودینگها و سرکه سفید خالص نیز جزء منابع گلوتن دار به شمار میروند.

3.  گاهی در بیماری سلیاک به دلیل عدم تحمل موقت لاکتوز محدودیت

گذاری رژیم  لبنیات ضرورت دارد.

 

برگرفته از : کتاب تغذیه و رژیم درمانی در بیماریها - دکتر غلامحسین فلاحی

 

توصیه های غذایی در بیماران سلیاکی

مطالب مرتبط