تاریخ انتشار: 17 مهر 95 | بازدید: 1986 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

6 راهکار برای این که کودک به حرفمان گوش کند

حتما از اینکه می خواهید فرزندتان کاری انجام دهد اما او به حرف شما گوش نمی کند بسیار ناراحت هستید. در این گزارش رمز و رازهای داشتن فرزندی حرف گوش کن را به شما می گوییم در هدیه دادن به عنوان پاداش دقت کنید
دادن جایزه به کودک در کوتاه مدت تاثیر مثبتی دارد اما اگر کودک به این جایزه ها وابسته شود آن موقع است که پس از انجام هر کاری انتظار دارد به او جایزه بدهید و گاهی اوقات اگر جایزه دادن را متوقف کنید او نیز دیگر کار مورد نظر را انجام نمی دهد. جایزه دادن به کودک باعث می شود تا شوق انجام کاری در او شعله ور شود. استفاده از جایزه در کوتاه مدت هیچ اشکالی ندارد اما در طولانی مدت مشکلاتی را ایجاد می کند پس چه باید کرد؟با چیزهایی که باعث می شود او از درون شور و شوق پیدا کند او را ترغیب به انجام کاری کنید . سعی کنید به او احساس رضایت دست بدهد. احساس موفقیت بهترین جایزه برای ادامه یک کار است.

 




با او مکالمه معنی دار داشته باشید
صحبت کردن با کودک برای انجام کاری یک نکته حیاتی به شمار می رود. کودکان به طور ذاتی کنجکاو هستند و اگر با آنها در انجام کاری صحبت کنید باعث می شود حس کنجکاوی او تحریک شود. به عنوان مثال وقتی اتاقش را تمیز می کند به او بگویید که چقدر اتاق مرتب او زیباتر از پیش به نظر می رسد. 

پس از پایان کار او را تشویق کنید
ممکن است فرزند شما پس از مرتب کردن کشو جوراب هایش به چشم شما چندان منظم نیاید اما از همین تلاش قدردانی کنید تا او انگیزه پیدا کند. در انجام  کارها بهتر است از وسیله هایی استفاده کنید که به او انگیزه بیشتری می دهد . مثلا دستمالی که شکل عروسک است یا بادکنکی که به برس او بسته اید تا او موهایش را شانه کند.

توانایی های کودک را در انجام یک کار در نظر بگیرید
همیشه به یاد داشته باشید که اگر کودک شما توانایی انجام کاری را نداشته باشد  جایزه و تنبیه به هیچ عنوان اثری ندارد. همیشه در نظر داشته باشید که زمانی کودک شما در انجام کاری موفق است که توانایی انجام آن را داشته باشد. بیشتر از حد توان از او چیزی نخواهید.

از او تقدیر کنید
اگر نیمه شب فرزند شما از خواب بیدار شد و به تخت خواب شما امد یا اینکه در حالیکه بیدار است هنوز در تخت خوابش دراز کشیده اصلا اشکالی ندارد مهم این است که او برای انجام کار تلاش کرده و شما باید این تلاش او را ستایش کنید. به تلاش او توجه کنید با مرور زمان این تلاش نتیجه بهتری خواهد داد.

آنچه که می گویید را انجام دهید
تصور کنید با تلفن صحبت می کنید کودک شما از شما کمک می خواهد شما به او می گویید"دو دقیقه صبر کن" اما این دو دقیقه نیم ساعت طول می کشد. اگر چند روز بعد از فرزندتان خواستید میز نهار را دستمال بکشد و او به شما گفت دو دقیقه صبر کن اصلا ناراحت نشوید این دقیقا همان چیزی است که شما به او آموزش داده اید . پس همان کاری را انجام دهید که می گویید و از گفته هایتان سرپیچی نکنید.




برگرفته از : نی نی سایت
6 راهکار برای این که کودک به حرفمان گوش کند
برچسب ها:

مطالب مرتبط