تاریخ انتشار: 25 مهر 94 | بازدید: 1716 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

احتیاجات غذایی بیماران مبتلا به زخم پپتیک

پروتئین و انرژی

بیمار در مراحل بهبود زخم و ضایعات به پروتئین بیشتری احتیاج دارد که باید بوسیله شیر و تخم مرغ تامین شود از گوشتهای ترد و با هضم آسان نیز می توان در برنامه غذایی بیمار استفاده نمود البته عصاره گوشت تا حدی محرک است ولی دارای خاصیت بافری قوی می باشد.

لازم است کمبودهایی که در هفته ها و ماههای گذ شته به وجود آمده جبران شود بنابراین غذای بیمار بایستی حاوی پروتئین     برای تسریع بهبودی زخم باشد توصیه میشود که انرژی در حد 40 تا 50 کالری c کافی( حدود100گرم ) همراه با ویتامین

به ازاء هر کیلوگرم وزن حفظ شود.







برگرفته از : کتاب تغذیه و رژیم درمانی در بیماریها - دکتر غلامحسین فلاحی

احتیاجات غذایی بیماران مبتلا به زخم پپتیک
برچسب ها:

مطالب مرتبط