:رییس انجمن رادیولوژی ایران با بیان اینکه غربالگری پستان از طریق سونوگرافی و ماموگرافی انجام میشود، افزود: غربالگری به تشخیص به موقع تومور کمک میکند؛ به گونهای که میتوان تومور را قبل از اینکه بزرگ و بدخیم شود، با حفظ بافت سینه از بدن خارج کرد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، دکتر جلال جلالشکوهی با توجه به فرارسیدن روز جهانی رادیولوژی (۱۷ آبان)، اظهار کرد: شعار امسال روز جهانی «درمان سرطان پستان» است. رادیولوژیستها میتوانند با غربالگری دقیق پستان، تومور را تشخیص و برای درمان به موقع بیمار را به مراکز درمانی مربوطه ارجاع دهند.
وی با بیان اینکه غربالگری پستان از طریق سونوگرافی و ماموگرافی انجام میشود، افزود: غربالگری به تشخیص به موقع تومور کمک میکند؛ به گونهای که میتوان تومور را قبل از اینکه بزرگ و بدخیم شود با حفظ بافت سینه از بدن خارج کرد.
بنابر اعلام روابط عمومی انجمن رادیولوژی ایران، جلال شکوهی یادآور شد: برای تشخیص به موقع و پیشگیری از سرطان پستان به زنان بالای ۳۵ سال توصیه میشود هر دو سال یکبار غرلباگری انجام دهند.
رییس انجمن رادیولوژی با بیان اینکه روش غربالگری باید توسط رادیولوژیست تشخیص داده شود، خاطرنشان کرد: سونوگرافی دارای اشعه غیر یونیزه است، برای همین هیچ ضرری برای افراد ندارد اما ماموگرافی مضراتی را به همراه دارد. به همین دلیل این روش برای زنان زیر ۳۵ انجام نمیشود.
برگرفته از : سلامت نیوز