قبلا رعایت رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم آسان به نظر میرسید. اجتناب از خوراکیهای سرشار از کلسترول و نمک، و چشمپوشی از قطعههای چرب گوشت کافی بود. البته گفتناش آسانتر از انجام آن است. اما حداقل میدانستید مراقب چه چیزهایی باشید.
:round_pushpin:نوشابه
اصطلاحا “قندهای ساده”، مانند قندی که در نوشابههای معمولی وجود دارد سبب تورم میشود و میزان قند خون را بالا میبرد.
:round_pushpin:محصولات دسر پخته
اخیرا پژوهشی در کانادا نشان دادهاست ظاهرا هر چیزی که حاوی “شکر سفید، شکر قهوهای، شربت ذرت، شربت افرا، عسل، شیرهی قند، و شیرینکنندههای دیگر” است سبب نرخ بالاتر استرس اکسیداتیو میشود.
:round_pushpin:کربوهیدراتهای تصفیهشده
متخصصان میگویند چاشنیهایی مانند کچاپ و تزیینات سالاد – همچنین سس ماکارونی، نان، و ماست کمچرب- منابع رایجتر قند و کربوهیدرات تصفیهشده است.
:round_pushpin:مارگارین
آخرین پژوهشها این ادعاها را تقویت میکند که کره برای قلبتان بد نیست. از طرف دیگر مارگارین منبع اسید چرب ترانس است.
:round_pushpin:پودر شیر قهوه
بسیاری از انواع ذرتهای مایکروویوی، خوراکیهای صبحانه، و هر چیز دیگری که در فهرست ترکیباتش “روغن هیدروژنه” است، صدق میکند.
:round_pushpin:هاتداگ
معمولا گوشتهای به شدت فرآوری شده مانند هاتداگ، سوسیس، و بیشتر فرآوردههای گوشتی سرد، مملو از افزودنی هستند. همچنین این محصولات مکررا با نرخ بالاتر بیماری قلبی در ارتباط بودهاست