چه اقداماتی می تواند از بروز خفگی با مواد غذایی در کودکان پیشگیری نماید؟
1- دونیم کردن میوه های گرد وهسته دار مثل انگور و پختن میوه های سفت و سخت
2- خارج کردن دانه یا هسته میوه هایی مانند هلو یا هندوانه و سپس نرم و له کردن آنها
3- خرد کردن انواع گوشت و جگر
4- جدا کردن تکه های کوچک استخوان و غضروف از گوشت
5- غذا خوردن کودک در حال نشسته و حضور و نظارت مادر یا شخص مراقبت ، هنگامی که او غذا می خورد یا مایعات را می نوشد.
وقتی کودک در حال غذا خوردن است او را به گریه یا خنده نیندازید.
برای ساکت کردن گریه او ، ازغذا دادن استفاده نکنند.
زمانی که در حال خننده یا گریه است غذا در دهانش نگذارند.
برگرفته از: کتاب برنامه غذایی کودکان از 6ماهگی تا12 سالگی
دکترشاهین نریمان
فوق تخصص نوزادان