تاریخ انتشار: 11 آذر 93 | بازدید: 1607 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

حریره ی خرما

یک عدد خرمای پوست کنده – دو قاشق مرباخوری آرد برنج – نصف قاشق مرباخوری شکر- یک لیوان آب
شصت میل شیرخشک آماده ( یا به همان میزان شیرمادر یا شیر پاستوریزه ی جوشیده ) ، آرد برنج  رو با آب مخلوط می کنیم و خرما  رو توش له می کنیم میذاریم روی شعله ی کم یه کم که سفت شد شیر و شکر رو اضافه می کنیم و میذاریم قوام بیاد


برگرفته از: کتاب برنامه غذایی کودکان از 6ماهگی تا12 سالگی
دکترشاهین نریمان
فوق تخصص نوزادان

حریره ی خرما
برچسب ها: