ظروف شیشه اي اولین انتخاب و ظروف پلاستیکی سخت شفاف دومین انتخاب براي ذخیره کردن شیر است. لیوان و بطري که براي دوشیدن و ذخیره کردن شیر مورد استفاده قرار می گیرند ، همیشه باید قبلا جوشانده شوند و پس از خنک شدن مورد استفاده قرار گیرند. شیر دوشیده شده را باید بلافاصله داخل یخچال و یا فریزر قرار داد.
شیر دوشیده شده در درجه حرارت اتاق به شرطی که دور از آفتاب، گرماي چراغ و یا شوفاژ باشد، حداکثر 6 تا 8 ساعت قابل استفاده است ولی بایدتوجه داشت،شیري که در درجه حرارت اتاق نگهداري شده باشد دیگر قابل فریز کردن نیست.
شیر دوشیده شده را می توان تا 48 ساعت در یخچال نگهداري نمود و یا ظرف 30 دقیقه اول در یخچال گذاشت و سپس فریز کرد. شیر دوشیده شده در قسمت جایخی یخچال تا 2هفته و در فریزرهاي معمولی( زیر 18 درجه ) تا 3 ماه و در فریزرهاي صنعتی (زیر 32 درجه سانتی گراد) تا 6 ماه قابل نگهداري و استفاده است.
ظرفی که براي فریزر کردن به کار می رود باید فقط تا سه چهارم از شیر پر شود تا جاي یخ زدن نیز داشته باشد. تاریخ دوشیدن شیر را روي ظرف ثبت کنید تا در هر بار استفاده، اول شیرهاي قدیمی تر مصرف گردد
منبع:کتاب راهنمای تغذیه باشیر مادر-وزارت بهداشت