تاریخ انتشار: 1 شهریور 94 | بازدید: 1244 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

مراحل اولیه شیردهی

حجم شیرپستانها در هفته اول به طور مشخص افزایش می یابد. در روزهای اول حجم شیرممکن است در هر وعده حدود 15 میلی لیتر باشد ، اما در روزهای سوم وچهارم تا 30 میلی لیتر و درانتهای هفته اول براساس اندازه و اشتهای نوزاد و طول مدت تغذیه ممکن است به 60 تا 180 میلی لیتر در هر وعده برسد. -

وقتی جریان شیرشروع می شود ، در چند روز اول پستانها در معاینه نرم هستند ، ولی با افزایش جریان خون و تولید شیر در سلولهای سازنده شیر کم کم پستانها سفت می شوند. در 3 تا 4 روز بعد از تولد نوزاد ، پستانها هم شیر و هم آغوز تولید می کنند و شما ممکن است احساس پری در پستانها بکنید. در انتهای هفته اول بعد اززایمان ،
شیر آبکی سفید رنگ به همراه احساس احتقان در پستانها خواهید داشت. این احتقان  برای شما ایجاد درد و ناراحتی می کند. بهترین درمان این حالت ،
شیردادن مکرر به شیرخوار است. گاهی اوقات این احتقان  به حدی شدید است که نوزاد در گرفتن پستانها مشکل پیدا می کند. در این حالت شما باید قبل از شروع شیردهی  پستان را بدوشید تا مقداری از شیرتخلیه  شود. در این حالت شست را در بالای هاله پستان و سایر انگشتان را در پایین آن قرار داده و از اطراف هاله پستان را فشار دهید و مجدداً اینکار را تکرار کنید. خوشبختانه ،
این احتقان  فقط چند روز طول می کشد و با تداوم شیردهی برطرف می شود. حجم شیرپستانها در هفته اول به طور مشخص افزایش می یابد.
در روزهای اول  حجم شیرممکن است در هر وعده  حدود 15  میلی لیتر باشد ، اما در روزهای سوم وچهارم  تا 30 میلی لیتر و درانتهای هفته اول براساس  اندازه و اشتهای نوزاد و طول مدت  تغذیه ممکن است به 60 تا 180 میلی لیتر در هر وعده برسد.در انتهای ماه اول ،  به طور متوسط  شیرخوار  750  میلی لیتر  تا یک لیتر  شیر در روز دریافت می کند.  

رگرفته از پورتال جامع سلامت خانواده.www.behsalva.com

مراحل اولیه شیردهی

مطالب مرتبط