بارداری پرخطر به بارداری گفته میشود که سلامت جنین یا مادر در خطر باشد و...
ترکیب شیر مصنوعی یکسان است و مانند شیر مادر تغییر نمی کند. هورمون ها،آنزیم ها، انواع املاح و نحوه جذب آن ها و صدها فاکتور ایمنی بخش موجود در شیرمادر، در شیرمصنوعی وجود ندارد. بعلاوه کودکان از فواید شیر مادر در ارتقاء بهره هوشی وهمچنین از فواید عاطفی تغذیه با شیر مادر و امنیت روانی ناشی از آن در دوران بلوغ محروم می شوند و این امر بر تکامل روانی اجتماعی کودك در آینده اثر می گذارد.
احتمال آلوده شدن هنگام تهیه و طرز تهیه نادرست یعنی رقیق یا غلیظ درست کردن شیر مصنوعی کودك را با بیماري و دریافت ناکافی یا زیاد مواد مغذي و در نتیجه کاهش رشد ، اشکال دیگر سوءتغذیه، گرسنگی و بیقراري .... مواجه می کند.
برخی دیگر از خطرات تغذیه با شیر مصنوعی عبارتند از: ابتلاء شیرخوار به بسیاري از بیماري ها (مثل اسهال واستفراغ،دل دردهاي قولنجی، عفونت هاي گوش و ادراري ، مننژیت، اگزما،آسم.....)،احتمال ابتلاء به چاقی، بیماري هاي قلبی و عروقی وبیماري قند نیز در بزرگسالی بیشتر می شود. ضمنا مادر هم از فواید شیر دهی محروم می شود. هزینه خرید شیر مصنوعی چندین برابر هزینه مورد نیاز براي تغذیه صحیح مادر است، بعلاوه هزینه بیشتر بیمار شدن کودك به خانواده تحمیل می شود.
برگرفته از:
کتاب راهنمای تغذیه باشیر مادر-وزارت بهداشت
بارداری پرخطر به بارداری گفته میشود که سلامت جنین یا مادر در خطر باشد و...
یک کارشناس ارشد بهداشت روان با اشاره به نمودهای غیرظاهری پرخاشگری کودکان مانند نقاشیهایشان و...
واقعیت این است که زمین لرزه یک رخداد طبیعی است و روزانه هزاران زمین لرزه...
به منظور حمايت از مادران شاغل در دوران شير دهي قانون مرخصي زايمان به مدت...
مهمترین کاری که میتوانید پیش از آغاز بارداری انجام دهید (جدا از مصرف ویتامینها در...