تاریخ انتشار: 9 دی 94 | بازدید: 1761 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

درمانی برای رفع عفونت گوش کودکان

از آنجایی که در اکثر موارد عفونت گوش کودکان بدون درمان‌های پزشکی از بین می‌رود ، آکادمی پزشکی اطفال آمریکا توصیه می‌کند که اغلب کودکان دچار عفونت شدید گوش بدون مصرف آنتی‌بیوتیک برای 48 الی 72 ساعت تحت نظر قرار گیرند. با این وجود عفونت گوش متداول‌ترین دلیل‌ تجویز آنتی‌بیوتیک در کودکان است.

نتیجه‌ی تحقیقی که در ژورنال American Medical Association منتشر شد ایده‌ی اجتناب از آنتی‌بیوتیک برای درمان عفونت گوش را تأیید نمود. در این تحقیق نتیجه‌ی 125 تحقیق قبلی در مورد تأثیر آنتی‌بیوتیک و دارونما بررسی شد و مشخص نمود که در 80 درصد موارد عفونت گوش کودکان پس از 3 روز بدون مصرف آنتی‌بیوتیک برطرف می‌شود.

در صورتی که همه‌ی این کودکان از  آنتی‌بیوتیک استفاده کنند، 12 درصد دیگر نیز در طول 3 روز بهبود خواهند یافت؛ اما 3 الی 10 درصد کودکان دچار اسهال می‌شوند. مولفان این تحقیق نتوانستند تأثیر بلند مدت درمان بوسیله‌ی آنتی‌‌بیوتیک بر مقاوت آنتی‌بیوتیکی را بررسی کنند، اما برخی از تحقیقات نشان داده‌اند که مقاوت آنتی‌بیوتیکی و عفونت مجدد گوش در آن دسته از کودکانی که توسط آنتی‌بیوتیک درمان شده‌اند محتمل‌تر است. از آنجایی که آنتی‌بیوتیک‌ها بر تولید سلول‌های سفید خون تأثیر می‌گذارند، نتایج گزارش شده منطقی به نظر می‌رسد. وقتی سلول‌های سفید خون نتوانند با عفونت مقابله کنند، احتمال عفونت مجدد بیشتر خواهد بود.

برای صدها و حتی هزاران سال از گیاهان داروئی برای درمان عفونت گوش به طور موثر استفاده شده است. در یک آزمایش بالینی نتیجه‌ی استفاده از گیاهان داروئی و دارونما برای درمان عفونت گوش بررسی شد و نتیجه آن بود که علائم عفونت در کودکانی که از داوهای گیاهی استفاده کرده بودند ظرف 24 ساعت با کاهش شدیدی روبرو شد.

محققان آمریکایی در یکی از مطالعات خود به بررسی موارد عفونت گوش میانی -اوتیت میانی حاد- در میان 294 کودک 6 ماهه تا 3 ساله پرداختند. به طور کلی، 22 درصد از کودکان مبتلا به عفونت دستگاه تنفسی، در همان هفته اول با عفونت گوش میانی مواجه می‌شوند.

تشخیص اوتیت میانی حاد بر اساس علائمی مانند تب، گوش درد، التهاب پرده گوش و ترشح مایعات در گوش میانی انجام می‌شود. علاوه بر کودکانی که به عفونت گوش میانی مبتلا شدند، 7 درصد دیگر از التهاب پرده گوش رنج می‌بردند.

در میان کودکانی از عفونت گوش میانی رنج می‌بردند، التهاب پرده گوش در 8 درصد از موارد خفیف، در 59 درصد متوسط و در 35 درصد از آنها حاد گزارش شد. در 56 درصد از کودکانی که به عفونت هر دو گوش مبتلا بودند، یک گوش از عفونت بیشتری رنج می‌برد. به طور کلی، کودکان مبتلا به عفونت گوش تا حد امکان بدون تجویز آنتی بیوتیک تحت درمان قرار گرفتند.

به طور کلی، کودکان مبتلا به عفونت گوش تا حد امکان بدون تجویز آنتی بیوتیک تحت درمان قرار گرفتند. از 28 کودک مبتلا به عفونت خفیف گوش میانی، 24 نفر بدون مصرف آنتی بیوتیک بهبود یافتند. با این وجود، حال چهار تن وخیم‌تر شد که سه تن از آنها در نهایت تحت درمان آنتی بیوتیک قرار گرفتند.

این مطالعه در شماره جدید مجله بیماری‌های عفونی کودکان در ماه فوریه منتشر خواهد شد.بر اساس یافته‌های دکتر استلا یو. کالو، استادیار دانشکده پزشکی دانشگاه تگزاس در گالوستون و همکارانش، بیشتر کودکان مبتلا به عفونت خفیف گوش میانی بدون مصرف آنتی بیوتیک بهبود می‌یابند.

برگرفته از : پزشک آن لاین
درمانی برای رفع عفونت گوش کودکان
برچسب ها:

مطالب مرتبط