تاریخ انتشار: 27 مهر 94 | بازدید: 1458 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

رژیم غذایی در هپاتیت

رژیم غذایی کم چرب با کربوهیدرات فراوان مورد قبول عامه است زیرا بیشترین مطبوعیت را در بیماران کم اشتها دارد. مطالعات نشان می دهد دلیل منطقی برای محدود کردن چربی وجود نداشته و نفعی برای بیماران به همراه ندارد. تجویز پروتئین روند بهبودی را سرعت بخشیده ولی در افراد شدیدأ بیمار پروتئین زیاد به علت احتمال ایجاد اغمای کبدی توصیه نمی شود.

رژیم غذایی معمول در هپاتیت غذایی است که بیشترین اشتها را در بیمار ایجاد نماید. مصرف الکل بسیار مضر است.

استراحت اصل ضروری در هپاتیت است.

در موارد حاد که همراه با استفراغ است از محلول کلوکز 5 تا 10 درصد به صورت تزریق وریدی استفاده می شود. رژیم غذایی بیمار مبتلا به هپاتیت ویروسی بایستی حاوی 35000-3000 کالری و غنی از کربوهیرات (300تا 400 گرم ) و (بویژه تیامین و به 12) و ویتامین Bپروتئین (120-100گرم ) می باشد. با این رژیم غذایی ویتامینهای گروه



توصیه می شود.C و K





برگرفته از : کتاب تغذیه و رژیم درمانی در بیماریها - دکتر غلامحسین فلاحی

رژیم غذایی در  هپاتیت

مطالب مرتبط