تاریخ انتشار: 6 مهر 94 | بازدید: 1778 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

عوامل غذایی تحریک کننده سرطان های دستگاه گوارش

طبق برآورد موسسه تحقیقات بین المللی سرطان حداقل 35% تمام سرطان ها و بیش از نیمی از سرطان های دستگاه گوارش با تغذیه ارتباط دارند. بنابراین تنها با انتخاب مواد غذایی سالم و مفید می توانید به طور چشمگمیر از ابتلا به سرطان پیشگیری کنید. برای اینکار ابتدا لازم است عوامل مختلف رژیم غذایی را که بعنوان تحریک کننده سرطان شناخته شده اند بشناسید و از آن پرهیز کنید.
- چربیهای اکسیدشده مانند روغنی که به دفعات برای سرخ کردن استفاده شده اند.
- گوشت قرمز فرآیند شده (مانند سوسیس و کالباس و گوشتهای قرمز دودی و نمک سود شده).
- غذاهایی که به شدت سرخ یا کباب شده و به رنگ قهوه ای تیره درآمده.
- نیتریتها و نیتراتها (نگهدارنده های مواد غذایی که برای ایجاد رنگ صورتی به موادی مانند سوسیس و کالباس اضافه می شود).
- مواد غذایی کپک زده به ویژه سیب زمینی، بادام زمینی و قارچ و جوانه ها.
- آفت کشها و سایر مواد شیمیایی مربوط به کشاورزی.
- رنگ های غذایی مصنوعی به ویژه رنگهای قرمز.
- مصرف زیاد الکل به طور مرتب و نوشیدنیها و غذاهای خیلی داغ.
- چاقی و اضافه وزن نیز یک عامل خطر مهم به شمار می رود که با رژیم غذایی مناسب به راحتی قابل پیشگیری و درمان است.

برگرفته از: پژوهشکده بیماریهای گوارش دانشگاه علوم پزشکی تهران
عوامل غذایی تحریک کننده سرطان های دستگاه گوارش

مطالب مرتبط