تاریخ انتشار: 23 آبان 94 | بازدید: 1219 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

اطلاعات مربوط به ویتامین ها : K فیلوکوئینون ماکوئینون

منابع غذایی:

جگر، روغن سویا ، روغن های گیاهی دیگر ، سبزیجات ، سبزیجات با برگ سبز تیره ، سبوس گندم ، در روده تولید می شود.

پایداری:

مقاوم به حرارت ، اکیسژن و رطوبت ، توسط قلیا و اشعه ماوراء بنفش از بین می رود.

عملکرد :

کمک به تشکیل پروتئین ؛ مورد نیاز برای انعقاد طبیعی خون ، در متابولیسم استخوان نقش دارد. در مقادیر زیاد سمی می باشند.



برگرفته از : کتاب تغذیه و رژیم درمانی در بیماریها - دکتر غلامحسین فلاحی (فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد )

اطلاعات مربوط به ویتامین ها : K فیلوکوئینون ماکوئینون

مطالب مرتبط