تاریخ انتشار: 24 آبان 94 | بازدید: 1200 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

تیامین B₁ : اطلاعات مربوط به ویتامین ها

منابع غذایی:

جگر خوک، امعاء و احشاء ، حبوبات ، غلات کامل ؛ نان و غلات غنی شده ، جوانه گندم و سیب زمینی

پایداری:

ناپایدار در حضور حرارت ، قلیا ، یا اکسیژن ؛ پایدار به حرارت در محلول های اسیدی

عملکرد :

از آلفاکتواسیدها در طول اکسیداسیون کربوهیدرات به کار می رود.Co₂به عنوان قسمتی از کوکربو کسیلاز برای برداشتن

برای رشد، اشتهای طبیعی ، هضم و سلامتی اعصاب ضروری است.




برگرفته از : کتاب تغذیه و رژیم درمانی در بیماریها - دکتر غلامحسین فلاحی (فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد )

تیامین B₁ : اطلاعات مربوط به ویتامین ها
برچسب ها:

مطالب مرتبط