تاریخ انتشار: 25 آبان 94 | بازدید: 1432 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

فولات F : اطلاعات مربوط به ویتامین ها

سبزیجات با برگ سبز ، امعاء و احشاء (جگر )، گوشت لخم گوساله ، گندم ، تخم مرغ ، ماهی ، لوبیا خشک ، عدس ، مارچوبه ؛

(نوعی کلم) ، بروکلی ، لوبیا چشم بلبلی و مخمر ،Collard

پایداری :

در حالت محلول پایدار به نور خورشید ، نا پایدار به حرارت در محیط اسیدی

عملکرد:

ضروری برای بیوسنتز اسید های نوکلئیک ، مهم بخصوص در ابتدای تکامل جنینی ، برای بلوغ نرمال گلبول های قرمز خون ضروری است . در فرم اسید تتراهیدروفولیک نقش کوآنزیمی دارد.



برگرفته از : کتاب تغذیه و رژیم درمانی در بیماریها - دکتر غلامحسین فلاحی (فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد )

فولات F : اطلاعات مربوط به ویتامین ها
برچسب ها:

مطالب مرتبط