تاریخ انتشار: 23 آبان 94 | بازدید: 1220 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

اطلاغات مربوط به ویتامین ها :E توکوفرول ها و توکوترینول ها

منابع غذایی:

جوانه گندم ، روغن های گیاهی ، برگ های سبز سبزیجات ، چربی شیر و زرده تخم مرغ و مغزها



پایداری:

مقاوم در برابر حرارت و اسیدها، تحت تاثیر چربی فاسد شده و محیط قلیایی ، اکسیژن ،سرب، نمک های آهنی و اشعه ماوراء بنفش تخریب می شود.

عملکرد:

در مجرای روده و بافت های بدن و از Aیک آنتی اکسیدان قوی می باشد . از اکسیداسیون اسیدهای چرب غیر اشباع و ویتامین

همولیز گلبول قرمز خون جلوگیری می کند. در نگهداری و حفظ بافت اپی تلیال نقش دارد. در نگهداری و سنتز پروستاگلاندین شرکت می کند.

برگرفته از : کتاب تغذیه و رژیم درمانی در بیماریها - دکتر غلامحسین فلاحی (فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد )

اطلاغات مربوط به ویتامین ها :E توکوفرول ها و توکوترینول ها

مطالب مرتبط