تاریخ انتشار: 24 آبان 94 | بازدید: 1104 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

نیاسین B₃ :اطلاعات مربوط به ویتامین ها

منابع غذایی:

ماهی ، جگر ، گوشت قرمز ، مرغ ؛ بیشتر غلات ، تخم مرغ ، بادام زمینی ، شیر ، حبوبات و غلات غنی شده

پایداری:

پایدار به حرارت ، نور ؛ اکسیداسیون ، اسید و قلیا

عملکرد:

به عنوان جزئی از سیستم کوآنزیمی به انتقال هیدروژن کمک می کند. در متابولیسم کربوهیدرات و اسیدهای آمینه ، در گلیکولیز ، سنتز چربی و تنفس بافتی شذکت می کند.




برگرفته از : کتاب تغذیه و رژیم درمانی در بیماریها - دکتر غلامحسین فلاحی (فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد )

نیاسین  B₃ :اطلاعات مربوط به ویتامین ها
برچسب ها:

مطالب مرتبط