تاریخ انتشار: 11 آذر 93 | بازدید: 2135 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

سوپ شنبلیله ( اشکنه ):( 8 ماهگی)

آرد ذرت یا گندم یا برنج 1 قاشق غذاخوری – زرده تخم مرغ 1 عدد- شنبلیله خرد شده 1 قاشق مرباخوری- پیاز کوچک 1 عدد- گوجه فرنگی متوسط1 عدد- سیب زمینی متوسط 1 عدد – کره 1 قاشق مرباخوری.
ابتدا آرد را در کره تفت داده سپس شنبلیله  خرد شده  و پیاز رنده شده ، تکه های سیب زمینی و گوجه فرنگی  رنده شده را به همراه  1 لیوان اب به آن اضافه می کنیم  و صبر می کنیم تا سوپ بپزد و غلیظ شود ، زرده تخم مرغ را با چنگال  بهم زده و کم کم به سوپ اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا جوش بزند و زرده خوب بپزد.


برگرفته از: کتاب برنامه غذایی کودکان از 6ماهگی تا12 سالگی
دکترشاهین نریمان
فوق تخصص نوزادان

سوپ شنبلیله ( اشکنه ):( 8 ماهگی)
برچسب ها:

مطالب مرتبط