چوب
چوب، از نظر گیاهشناسی، بخش جامد و سخت زیر پوست ساقه درخت یا دیگر گیاهان چوبی است که به شکل بافت آوندی وجود دارد. گرچه در باور عموم چوب تنها در درخت و بوته یافت...
ادامهبرای سالم نگه داشتن خوراکیهای گرم در فریزر، آنها باید پیش از انجماد کاملا سرد شوند منجمد و فریز کردن مواد غذایی یکی از راه ها برای نگهداری مواد غذایی است، اما همین فریز کردن...
ادامهبهترین راه تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی بوسیله آزمایشگاه است و به طور قطع نمیتوان به صورت معمولی این تشخیص را انجام داد، اما چند مورد که میتوان به کمک آنها تقریباً اطلاعاتی بدست...
ادامهرنگهای گرم نیمه قرمز چرخه رنگها به عنوان رنگهای گرم شناخته میشوند که شامل زرد- سبز و قرمز-بنفش میباشد. نقاط قوت: این رنگها القاء کننده گرمی و راحتی هستند. نقاط ضعف: رنگهای گرم زیادی در تصویر باعث...
ادامهبا خندیدن، ظرفیت ریههای افراد، افزایش یافته و اکسیژن بیشتری وارد بدن شده و بهسوی سلولها رهسپار میشود و مغز با دریافت اکسیژن بیشتری، بهتر عمل میکند، به این علت است که خنده از سکتههای...
ادامهجانوری که در زمستان می میرد و در بهار زنده می شود قورباغه چوبی با رفتارهای عجیب خود به عنوان شگفت انگیزترین قورباغه معرفی شده است. این قورباغه در فصل زمستان به مانند یک تکه...
ادامهفیل ها از بوی عسل بدشان می آید. حتی بوی عسل فیل ها را فراری می دهد. خرس ها ۴۲ دندان دارند. مردم فیلیپین به بیش از ۱۰۰۰ لهجه سخن می...
ادامهمدت زمان بیداری در شخص بالغ، معادل چهار برابر مدت زمان بیداری یک کودک است. نوزاد، به طور متوسط در ازای هر یک ساعت بیداری، دو ساعت را در خواب میگذراند، حال آن که فرد...
ادامه