تاریخ انتشار: 13 آبان 94 | بازدید: 1535 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

تغذیه پیش از جراحی

بسیاری از بیماران توانایی استفاده از یک رژیم غذایی با قوام و بافت را طی 8-12 ساعت پیش از جراحی دارند و پس از آن

قرار می گیرند هرگاه در برنامه پیش از جراحی ، آماده کردن روده ذکر شود. بیمار بایستی به مدت 36-24 NPOتحت روش

ساعت پیش از جراحی تحت رژیم غذایی باقیماندهیا رژیم مایع زلال قرار گیرد. علاوه بر این منظور بهبود دریافت مواد مغذی پیش از جرحی از مکمل های تغذیه که کم باقیمانده هستند استفاده شود.

جراحت بیماران دچار سوء تغذیه پیش از جراحی (دچار کمبود وزن،کاهش سطح آلبومین و غیره ) به کندی التیام می یابد و بیشتر در معرض خطر عفونتها قرار می گیرند بنابراین برای بیمارانی که قبل از جراحی دچار سوء تغذیه می شوند باید تغذیه حمایتی فراهم نمود (تغذیه روده ای و پیراروده ای ). این کار برای پر کردن ذخائر ماده مغذی و در نتیجه بهبود سریع بیمار در دوران بعد از جراحی ، حداقل به مدت 7 روز پیش از جراحی ، ضرورت دارد.





برگرفته از : کتاب تغذیه و رژیم درمانی در بیماریها - دکتر غلامحسین فلاحی (فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد )

تغذیه پیش از جراحی
برچسب ها:

مطالب مرتبط