تاریخ انتشار: 4 اسفند 94 | بازدید: 1328 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

روش های پخت و پز

پختن گوشت و ماهی باعث می شود که میکرو ارگانیسم ها و انگل های خطرناک در اثر حرارت نابود شوند. درعین حال باید توجه داشت که در طی پروسه ی پخت غذا بعضی از مواد شیمیایی موجود در غذاها به مواد دیگر تبدیل می شوند و این تبدیل ها ممکن است سرطان زا باشند.

بنابراین انتخاب روش صحیح پختن غذا کمک بزرگی به سلامتی تان خواهد کرد.

روش هایی که در ارتباط با مواد سرطان زا مورد بدگمانی هستند عبارتند از : دود دادن. کباب کردن روی زغال و بریان کردن .

هنگامی که چربی گوشت و مواد غذایی روی آتش چوب یا زغال چوب می افتد. ماده سرطان زایی به نام بنزوپیترون را روی غذا متراکم می کند. این ماده در غذاهایی که روی زغال یا تکه های چوب دودی می شود هم وجود دارد.

اگر روی زغال چوب کباب درست می کنید بهتر است که سیخ کباب را کاملا بالا ببرید و غذا را به آرامی کباب کنید و حتی المقدور آن را با فویل بپوشانید تا تماس مستقیم با دود و شعله کاهش یابد .

پختن. کباب کردن با اجاق . بخارپز کردن. سرخ کردن استفاده از ماکروویو و آب پز کردن از روش های ارجح در آشپزی هستند.

برگرفته از: کتاب حقایقی درباره (سرطان و رژیم غذایی) انجمن امداد ایران

روش های پخت و پز
برچسب ها:

مطالب مرتبط