تاریخ انتشار: 6 آبان 94 | بازدید: 1114 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

تغذیه در پره دیابت

پره دیابت وضعیتی است که قند ناشتا و تحمل گلوکز غیر عادی می شود و مرحله قبل از شروع دیابت نوع دو است که خطر بیماریهای قلبی نیز در این مرحله بالا است . کاهش وزن ˛ افزایش فعالیت ˛ محدود کردن میزان کالری دریافتی و   ˛افزایش مصرف کربوهیدرات پر فیبرPUFA n-3به PUFA n-6کاهش مصرف چربی دریافتی از طریق تبدیل چربی

و افزایش مصرف مواد آنتی اکسدانت از روش های مقرون به صرفه جهت مبارزه با مشکلات ناشی از آن است . پیشگیری از دیابت نوع دو یک رویا نیست بلکه واقعیتی است که حتی در آشپزخانه ها نیز میتواند عملی شود . و تغذیه نادرست شاید اصلی ترین عامل این بیماری باشد.



برگرفته از : کتاب تغذیه و رژیم درمانی در بیماریها - دکتر غلامحسین فلاحی (فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد )

تغذیه در پره دیابت
برچسب ها:

مطالب مرتبط