به گزارش به سلوی ،بر اساس تحقیقات جدید، برنامه غذایی سرشار از میوههای تازه میتواند خطر بروز بیماریهای قلبی را تا ۴۰ درصد کاهش دهد.
میوهها و سبزیها برای سلامتی بسیار مفید بوده، زیرا سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و فیبرها هستند. این خوراکیها از بروز بیماریهایی مانند سرطان، چاقی و دیابت پیشگیری میکنند؛ اما تحقیقات جدید از کاهش خطر بیماریهای قلبی در صورت مصرف میوه و سبزیها نیز حکایت دارد.
در این باره وضعیت بیش از ۵۰۰ هزار نفر در فاصله سنی ۳۵ تا ۷۴ سال و بدون زمینه بیماری قلبی عروقی بررسی شد. آنها نمایه توده بدنی و عادات غذایی شرکت کنندگان را اندازه گیری کردند و متوجه شدند که فقط ۱۸ درصد به طور منظم هر روز میوه میخورند. احتمال بروز بیماریهای قلبی در این افراد ۴۰ درصد، حمله قلبی ۳۴ درصد و سکته مغزی بین ۲۵ تا ۳۴ درصد کاهش یافت. به علاوه فشار و قند خون نیز در سطح پایین تری بود.
با توجه به اینکه مصرف روزانه میوهها عامل چنین تأثیرات پیشگیرانهای است، رعایت این برنامه غذایی میتواند موجب پیشگیری از ۱۶ درصد مرگ و میر ناشی از این بیماری نیز شود.
برگرفته از : به سلوي